ПрАТ "Петросталь"

Код за ЄДРПОУ: 05414769
Телефон: (04847) 6-42-38
e-mail: vat_petrostal@ukr.net
Юридична адреса: 68513, Одеська обл., Тарутинський район, село Петрівськ-1, вул.Благоєва, буд.38
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
19.03.2011
70.1500000
1.Обрання робочих органiв зборiв та затвердження регламенту зборiв.
2.Звiт директора про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010рiк.
3.Звiт спостережної ради Товариства за 2010рiк.
4.Звiт та висновки ревiзiйної комiсiї Товариства за 2010рiк.
5.Затвердження рiчної фiнансової звiтностi Товариства за 2010рiк.
6. Затвердження порядку розподiлу прибутку (покриття збиткiв )Товариства за 2010рiк.Прийняття рiшення щодо виплати дивiдендiв.
7. Про прийняття рiшення про змiну найменування (типу) Товариства.
8. Про внесення змiн та доповнень до статуту Товариства шляхом викладання його в новiй редакцiї.
9. Про затвердження положення про наглядову раду Товариства
10.Вiдкликання та обрання членiв наглядової ради. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв,що укладатимуться з членами наглядової ради,встановлення розмiру їх нагороди,обрання особи,яка уповноважується на пiдписання цивiльно - правових договорiв з членами наглядової ради.
11.Вiдклiкання членiв ревiзiйної комiсiї ,обрання ревiзора товариства. Затвердження умов цивiльно-правового договору, що укладатиметься з ревiзором,встановлення розмiру його винагороди,обрання особи,яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правового договору з ревiзором Товариства.

Загальними зборами прийнятi рiшення про обрання лiчильної комiсiї, голови та секретаря зборiв, затверджений регламент зборiв. Затвердженi звiти директора, спостережної ради, ревiзiйної комiсiї, рiчна фiнансова звiтнiсть,прибуток за 2010р. не розподiляти,
дивiденди за пiдсумками 2010р. не виплачувати, прибуток за 2010р. спрямувати на розвиток Товариства.Доручити Наглядовiй Радi та Директору визначити статтi витрат розподiлу прибутку за 2010р. та довести їх на наступних Загальних зборах акцiонерiв.
Прийнятi рiшення про змiну найменування (типу) Товариства, внесенi змiни та доповнення до статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї,затверджене положення про наглядову раду,вiдкликанi та обранi члени наглядової ради, затвердженi умови цивiльно-правових договорiв з членами наглядової ради,винагороду за виконання обов"язкiв членiв наглядової ради не встановлювати,обрана особи,яка уповноважується на пiдписання цивiльно - правових договорiв з членами наглядової ради.Вiдкликанi члени ревiзiйної комiсiї,обраний ревiзор, затвердженi умови цивiльно-правового договору з ревiзором,винагороду за виконання обов"язкiв ревiзора не встановлювати,обрана особа,яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правового договору з ревiзором.
Пропозицiй до перелiку питань порядку денного чергових загальних зборiв вiд акцiонерiв не надходило. Позачерговi загальнi збори акцiонерiв у звiтному роцi не скликались. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.